Kun suru kohtaa, me autamme.

Kun suru kohtaa, me autamme.

Kun suru kohtaa, me autamme.

Hautaustoimisto Andersson & Co Oy palvelee Loviisassa

Kun suru kohtaa, me autamme.

Voit myös jättää tällä lomakkeella meille yhteydenottopyynnön tai antaa palautetta.

Kattavat hautaustoimistopalvelut kokemuksella

Jätä yhteystietosi – me otamme yhteyttä!.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hautaustoimisto Andersson Co Oy
Alexandersgatan 10
07900 LOVISA

Y-tunnus: 0964798-6
Puh: 019-532850

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hautaustoimisto Andersson Co Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Hautaustoimisto Andersson & Co Oy
Aleksanterinkatu 10
07900 LOVIISA
Puh. 019 532 850
 

Helena Orava
Puhelin: 050 529 0366
Päivystys 24/7
email: hautaus.andersson@sulo.fi

Toimistomme on avoinna ma–pe klo 9–16. Palvelemme myös muina aikoina sopimuksen mukaan.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa