Vi hjälper Er när Ni drabbas av sorg.

Vi hjälper Er när Ni drabbas av sorg.

Vi hjälper Er när Ni drabbas av sorg.

Begravningsbyrån Andersson & Co betjänar i Lovisa

När en sorg drabbar Er hjälper Begravningsbyrån Andersson & Co Er med begravningsarrangemangen enligt Era önskemål. Vår service omfattar även en blomsterhandels tjänster. Vårt verksamhetsställe ligger i Lovisa. Vi betjänar även kunder i de omgivande kommunerna och annanstans i Finland. Vi tar också hand om utlandstransporter.

Kompletta begravningsbyråtjänster med erfarenhet

Av oss kan Ni få bl.a. kistor, klädsel för den avlidne, vård av den avlidne för kistan, urnor, transporter, blommor, arrangemang för minneshögtidligheter samt tidningsannonser. Läs mer på webbsidorna om Begravningstjänster. Bekanta Er också med blomsterhandelns tjänster.

Begravningsbyrån Andersson

Vårt företag inledde verksamheten den 28 april 1994. En av de stiftande aktionärerna hade före det varit aktiv inom begravningsbyråbranschen sedan 1987 och en annan hade i flera år arbetat som kanslist vid kyrkoherdeämbetet. Vi var således redan innan företaget grundades förtrogna med arbetet tillsammans med människor som har träffats av sorg. Alltsedan starten har vi verkat i samma affärslokaler vid Alexandersgatan i Lovisa centrum.

Personalen på begravningsbyrån och i blomsterhandeln ger betjäning på både finska och svenska. Kontakta oss!

Kontaktuppgifter

Begravningsbyrå Andersson & Co Oy
Alexandersgatan 10
07900 LOVISA
Tel. 019 532 850

Helena Orava
Tel: 019 532 850
Jour 24/7

email: info@hautausandersson.fi
Vår byrå håller öppet må–fr kl. 9–16. Vi betjänar även på andra tider enligt överenskommelse.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Share