Vi hjälper Er när Ni drabbas av sorg.

Vi hjälper Er när Ni drabbas av sorg.

Vi hjälper Er när Ni drabbas av sorg.

Pålitliga begravningstjänster i Lovisaregionen

När en anhörig avlider lönar det sig att i lugn och ro tänka över hurdan begravning man ska ordna för honom eller henne. Begravningsbyrån Andersson & Co erbjuder begravningstjänster mångsidigt i Lovisaregionen och i de omgivande kommunerna samt annanstans i Finland.

Ordnande av begravningar

Vi besöker kyrkoherdeämbetet och köper där en gravplats eller en plats i en urnlund. Där kommer vi också överens med en präst om datum och klockslag för välsignelsen, reserverar en lämplig lokal av församlingen för minneshögtidligheten samt avtalar om ringande av själaklockor m.m. Prästen samtalar även med de anhöriga om den avlidnes liv samt om psalmer som ska sjungas under begravningen.

Begravningstjänster

Kistan, klädseln för den avlidne och även en urna, ifall det är fråga om en kremering, väljs på vår begravningsbyrå. På begravningsbyrån kommer vi överens om vården av den avlidne för kistan, transporter och de övriga tjänster som vår begravningsbyrå tar hand om.

Av oss kan Ni beställa såväl kistdekorationer som egna sorgblommor för att föras till begravningen. Tillsammans med oss kan Ni också formulera dödsannonserna och tacksägelseannonserna samt via oss beställa att en minneshögtidlighet ordnas efter välsignelsehögtidligheten.

Vi levererar gravstenar enligt Era önskemål och låter gravera in nya namn i gamla stenar. Vårt kisturval omfattar fler än tio kistor som tillverkas i Finland samt lika många urnor av olika modeller.

Kontaktuppgifter

Begravningsbyrå Andersson & Co Oy
Alexandersgatan 10
07900 LOVISA
Tel. 019 532 850

Helena Orava
Tel: 019 532 850
Jour 24/7

email: info@hautausandersson.fi
Vår byrå håller öppet må–fr kl. 9–16. Vi betjänar även på andra tider enligt överenskommelse.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Share