Laadukkaat arkut ja uurnat Loviisasta

Ota yhteyttä
Hautauspalvelukuvake

Hautaustoimisto Andersson & Co:n valikoimissa on arkkuja ja uurnia jokaiseen tyyliin ja tarpeeseen. Myymme arkut ja uurnat Loviisan seudulle ja tarvittaessa myös kauemmas Suomeen.

 

Arkun valinnalla voidaan tuoda esille vainajalle tärkeitä arvoja ja luoda näin juuri hänen ainutkertaista elämäänsä kunnioittava hautajaistilaisuus. Olipa kyseessä sitten tuhkaus tai hautaus, Suomessa vainajat saatetaan aina arkussa. Arkku onkin tärkeässä asemassa viimeisessä juhlassa.

 

Tutustukaa tarkemmin arkku- ja uurnavalikoimaamme ja ottakaa yhteyttä. Autamme valitsemaan juuri sopivan arkkumallin ja uurnan toiveidenne pohjalta.

Kotimaiset arkut

Kaikki valikoimamme arkut ovat kotimaisia, luontoystävällisiä ja maatuvia. Valikoimiimme kuuluu laadukkaita suomalaisia arkkuja Mansikkamäki Oy:n kokoelmista.

 

Ruumisarkkumme valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista ja suurella ammattitaidolla. Haluamme, että läheisenne viimeinen leposija on hänen arvoisensa ja näköisensä.

 

Arkkumallistoissamme on runsas valikoima erilaisia materiaaleja, värejä, muotoja, koristuksia ja tyylejä. Malleihin on helpointa tutustua paikan päällä toimipisteessämme.

 

Jos valitsette tuhkauksen, myös uurnissa löytyy valinnanvaraa. Annamme mielellämme lisätietoja tuhkausprosessista ja tuhkien sirottelusta.

Esimerkkejä arkuistamme ja uurnistamme