Hautakivien suunnittelu ja entisöinti Loviisassa

Yhteystiedot
Hautauspalvelukuvake

Hautaustoimisto Andersson & Co myy ja toimittaa yksilölliset ja laadukkaat hautakivet Loviisan alueelle ja tarvittaessa myös muualle Suomeen. Kauttamme ovat saatavilla kaikki hautakiviin liittyvät palvelut aina hautakivien yksilöllisestä suunnittelusta kivien entisöintiin.

 

Toimimme Kivilähteen laadukkaiden, kotimaisten hautakivien jälleenmyyjänä. Kivilähteellä on laaja hautakivivalikoima, josta löytyy kaunis vaihtoehto kaikissa hintaluokissa.

 

Käytössämme on hautakivien suunnitteluohjelma, jolla voimme luonnostella läheisten toiveiden mukaisen hautakiven. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan ja suunnittelemaan hautakiveä kanssamme.

Meiltä myös hautakivien entisöinti ja kunnostus

Jos vainajan nimi liitetään vanhaan, jo olemassa olevaan hautakiveen, saattaa muistomerkki vaatia huoltoa, kunnostusta tai entisöintiä. Me hoidamme työn turvallisesti pitkällä kokemuksella.

 

Saatte kauttamme vanhojen hautamuistomerkkien kokonaisvaltaisen entisöinnin, johon kuuluu muun muassa hautakiven puhdistus ja kaiverruksien kunnostus. Näin arvokas hautakivi ja hautapaikka autetaan jälleen uuteen loistoon ja hautajaisten arvoiseen kuntoon.

 

Kerromme mielellämme lisää hautakivien entisöinti- ja huoltopalveluista.

Esimerkkejä Kivilähteen hautakivistä