Kauniit hautajaiskukat Loviisasta

Ota yhteyttä
Hautauspalvelukuvake

Hautaustoimisto Andersson & Co myy ja toimittaa hautajaiskukat Loviisan seudulle ja lähialueille. Teemme kauniit kukkalaitteet, surukimput, seppeleet ja muut kukka-asetelmat läheisten toiveiden mukaan. Kaikki siunaus- ja muistotilaisuudessa tarvittavat kukat voidaan tilata kauttamme.

 

Toteutamme kukat toiveidenne mukaan laadukkaista, tuoreista kukista. Näemme vaivaa sen eteen, että kukka-asetelmamme tekevät kunniaa vainajalle ja hänen viimeiselle juhlalleen.

 

Kukkien kohdalla toivomme tilauksia vähintään viikkoa ennen tilaisuutta. Tervetuloa toimipisteeseemme keskustelemaan kukista. Saatte meihin yhteyden myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Kukkatervehdys vainajan muistoksi

Kukilla on merkittävä rooli hautajaisperinteessä. Riippumatta hautaustavasta, hautajaiskukat ja kukkien laskeminen arkulle ovat osa tilaisuuden kulkua.

Kukilla voidaan kunnioittaa vainajaa valitsemalla hänen lempikukkiaan. Omilla kukkatervehdyksillään omaiset ilmaisevat arvostustaan ja kaipuutaan.

 

Arkun päälle sijoitettava arkkukoriste suunnitellaan yleensä valittuun arkkuun sopivaksi ja – jos mahdollista – vainajan lempikukkien tai -värien mukaisesti. Arkkukoriste kiinnitetään arkun harjalautaan ennen tilaisuuden alkua.

Omaisten kukkatervehdykset lasketaan joko siunaustilaisuudessa tai haudalla, etukäteen sovitulla tavalla.